درباره نارگیل، شیوه به ثمر نشستن و خواص آن

نارگیل یکی از بیشترین میوه های مصرفی در جهان به شمار می رود در این بخش به تمامی فواید و بدی های نارگیل و شیر نارگیل اشاره می شود .

خواص و مضرات نارگیل و شیر نارگیل

نارگیل معمولاً از هندوراس ، پاناما و جمهوری دومینیكن به كانادا وارد می شود .مقدار بسیار كمی نارگیل در فلوریدا تولید می شود كه به مصرف داخلی می رسد .نارگیل درختی است كه بطور قائم بالا می رود . ارتفاع آن به 30 متر و قطر تنه آن تا یك متر می رسد برگهای آن دراز و بطول 4 تا 5 متر و مركب از چند برگچه باریك و دراز است . طول برگچه ها حدود یك متر می باشد . رنگ آنها سبز روشن است.میوه نارگیل مانند خوشه ، شامل چندین نارگیل با اندازه های مختلف است.
میوه نارگیل كروی شكل است كه قسمت خارجی آن ضخیم و سفت و متشكل  از الیاف نباتی و داخل آن نیز صاف و سخت می باشد.

در قاعده نارگیل سه سوراخ دیده می شود كه چشم های نارگیل نامیده می شود. برای استفاده از مایع داخل نارگیل كه شیر نارگیل نامیده می شود این سوراخها را باید با جسم نوك تیزی باز كرد و مایع دارون آنرا بیرون آورد . سپس با چكش آنرا بشكنید و ازگوشت داخل آن استفاده كنید . البته می توانید بعد از بیرون كشیدن شیر ، نارگیل را در داخل فر در درجه حرارت 350 درجه فارنهایت بمدت نیمساعت قرار دهید تا نارگیل بشكند.

درخت نارگیل در هر سال حدود پنجاه عدد نارگیل می دهد. نارگیل هنگامیكه نارس است مقدار بیشتری شیر دارد ولی بتدریج میوه می رسد و مقدارشیر آن كمتر می شود .برای خرید نارگیل همیشه میوه ای را انتخاب كنید كه سنگین باشد ضمناً آنرا تكان دهید كه صدای شیر داخل آنرا بشنوید زیرا نارگیل اگر بدون شیر باشد حتما كهنه است و یا اینكه شیرش بیرون آمده و هوا كشیده و خراب شده است

تركیبات شیمیایی: 
گوشت نارگیل دارای آنزیم های مختلف مانند انورتین ، اكسیداز و كاتالاز  می باشد . در شیر نارگیل اسید های آمینه  مختلفی مانند هیستدین ، آرژینین ،‌لیزینف تایروزین ،‌تریپتوفان ، پرولین ،‌لوسین و آلانین موجود است .

نویسنده مطلب: admin

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *