آیا خوردن دسر بعد از غذا ضرورت دارد؟

دسر اغلب در بسیاری از از جاهای دیگر یک وعده غذایی جداگانه تلقی می شود و گاهی حتی مدتی، پس از صرف غذا دسر را می خورند.

dessert4-e6

به عنوان مثال، در اروپا هنوز دسر یعنی میوه ای که در آخر غذا مصرف می گردد، گرچه اغلب در کنار آن، پودینگی از میوه یا شیرینی خمیری یا سوفله و یا تارت نیز سرو می نمایند و بسیاری از آمریکائیها، در آخر غذا شیرینی میخورند و علاوه بر مجموعه دسرهای متنوع در ممالک مختلف، اقسام بستنی و کیک های میوه را بجای دسر نیز سرو میکنند .کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، پودینگ، ماست و غیره، همگی جزو دسرها می باشند.

 

کربوهیدرات ​ها برای اکسیداسیون کامل و صحیح چربی ها و پروتئین ​ها ضرورت دارند. ذخیره این مواد در بدن، انرژی آماده و فوری را در موارد نیاز در دسترس قرار می ​دهد و وجود آنها در شرایط استرس زا، موجب حفظ پروتئین ​های بدن می ​شود.

اما واقعیت آن است که بدن چندان احتیاجی به دسر مجلسی بعد از غذا ندارد. این سوء تفاهمی بیش نیست که می ​گویند «اگر بعد از غذاهای چرب، شیرینی ​جات بخوریم از مضرات چربی غذا کاسته می ​شود.» این عادت یعنی مصرف شیرینی و دسر بعد از غذا، جزء ذائقه ما ایرانی ​ها محسوب می​ شود که البته بسیار لذت بخش است، اما تا امروز شواهد علمی در این باره به دست نیامده است.

 

Post Author: admin

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *